Har du ett företag inom skönhet och vill synas på ett snyggt och proffsigt sätt?

På Skönhetskatalogen kan du presentera ditt företag till tusentals besökare genom att enkelt skapa ett konto och lägg upp ditt företag - med presentation, adressuppgifter, logotyp, bilder, tjänster och länkar till sociala medier. Dessutom får du fullständig statistik och kan se hur många som har sett din sida och klickat på dina länkar.

Skönhetskatalogen ser till så du blir synlig för besökare runt om i Sverige och att din verksamhet fortsätter att få nya kunder.

You make people feel good about them self <3

Hur lägger jag upp mitt företag?

Att lägga upp sitt företag på Skönhetskatalogen är enkelt. Du skapar ett konto till höger på den här sidan (längst upp om du surfar på en smartphone). När du har skapat ditt konto och bekräftat din e-postadress så kan du börja lägga in information om ditt företag. När du är färdig trycker du bara på "publicera sida". Vi granskar alla företag som läggs upp på Skönhetskatalogen.

Vad kostar det?

Skönhetskatalogen har en uppläggningskostnad på 500 kr exkl. moms. I priset ingår just nu tolv månader med premiumfunktioner (värde 2500kr). Efter perioden kan du välja att fortsätta med premium. Vill du inte ha premium så konverteras ditt konto automatiskt till ett gratiskonto.